Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ózonos hidromasszázs

Kutya Ózonos Hidromasszázs Fürdő

Az ózon hidromasszázs fürdőt már régóta nagy sikerrel alkalmaznak Amerikában, Angliában, és más Európai Országokban pl: Olaszországban és Németországban is.

Segít a kutyáknak a legkorszerűbb gyógykezelésben, a természet három legerősebb elemét, a hőt, a vizet és a levegőt ötvözi. Az ózon fürdő hatékony, mivel hidromasszázst, ózont, aroma és színterápiát alkalmaz a stressz enyhítésére, fizikai fáradtság elszívására, ízületek és izmok ellazítására, allergiás bőr és szőrzet kezelésére.

Az ózon a leghatékonyabb és gyorsabb hatású oxidálószer, amely az összes baktériumot, penészt és élesztő spórát, szerves anyagot és vírusokat oxidálja.

Az ózon-hidromasszázs terápia előnyei:

Nincs mellékhatás!

A bőr és a szőrzet állapotának kezelése

Erős baktériumellenes funkciójával az ózont a bőr és szőrzet állapotának javulására széles körben használják, mint például a seborrhea, az alopecia, az élesztőfertőzések és a bőrallergiák, beleértve az atópiás dermatitist (ekcéma) és a parazita dermatitist. Segít enyhíteni a viszketést és megnyugtatja a forró pontok és ekcéma tüneteit. Erősen ajánljuk ezt a kezelést, ha kutyája szezonális allergiában szenved.  

Egész testmasszázs

Az apró, mégis erős buborékok és ritmikus hatásuk masszírozó hatást fejt ki a testszövetek stimulálására és aktiválására. Ez megnyugtatja a feszült és a fáradt végtagokat, ösztönzi a vörösvértestek és a fehérvérsejtek termelését. Belső szervek stimulálódnak, a vér és a nyirokcsere áramlás erősödik, és az izmok ellazulnak.

Mélytisztítás

Az ózon fürdő óvatosan lazítja a bőrre lerakódott zsírt és a szennyeződéseket. Erőteljes buborékok tisztítják a bőrben lévő kapillárisokat. Ez lehetővé teszi a bőrszövetek jobb lélegzését.

Hogyan működik

A kutyáját az ózon fürdő nyugtató, meleg vize borítja, amelyet a megfelelő illó olajok illata, és a hozzá választott színkavalkád tölt be.

Hidroterápia

Az ózont az ózongenerátor hozza létre a vízben, és a pezsgőfürdőben a levegőztető nyílásokon keresztül szabadítja fel. A vízbe kerülő légbuborékok és ózon ütköznek és ultrahangos hullámokat bocsátanak ki a fürdővízben. A hullámok masszírozzák a kutya bőrét, lazítják a szennyeződéseket, és lazítják az izmokat.

Hőterápia

A víz hője az ultrahangos hullámokkal együtt növeli a vérkeringést, lazítja a fáradt izmokat, inakat és a reumás ízületeket. Ez a megnövekedett véráramlás javító sejteket hoz létre az érintett szövetekbe, és segít abban, hogy gyorsabban gyógyuljanak. A negatívan töltött ionok, a megnövekedett víz oxigénszint és az ózon a baktériumok és a vírusok megölésével hatnak a levegőre és a bőrre.

Aromaterápia

Az illóolaj hozzáadódik a fürdőhöz, hogy maximalizálja a kezelés előnyeit. Alternatív megoldásként többféle illóolaj is használható konkrét problémák kezelésére. Ezt a kezelés előtti konzultáció során határozzuk meg. Például: grapefruit, teafa, narancs, kakukkfű, eukaliptusz, cajeput, geránium, borsmenta stb……...

Színterápia

A fürdőfürdő tartalmaz egy színterápiás funkciót, amely segít az energiahiány korrekciójában. A színválaszték nyugtatja a testet és az elmét, serkenti a mély relaxációt, vagy ösztönzi az energiát és a vitalitást. Egy színprogramot választunk ki, amely kiegészíti a kutya igényeit.

Az aroma és fényterápiát epilepsziás kutyáknál nem használjuk.

 

A mappában található képek előnézete Ózonos hidromasszázs